@Breaking newsSport

Titluri și medalii la nivel național pentru arcașii cărășeni

Arcașii Clublui Dacus din Teregova, Grecu Nicolae din Ciclova Română și Ovidiu Lesei din Teregova, s-au întors acasă cu un titlu de vicecampion național si locul 3 împreună cu două medalii de onoare reprezentând „Arcașul de Argint” – medalii câștigate pentru depășirea a 70% barem procentaj în calificări de la Campionatul național de arc istoric in aer liber.

Întrecerea s-a desfășurat în stațiunea Băile Tușnad în zilele de 9 și 10 septembrie.

La Campionatul de arc istoric În aer liber, locul doi și titlul de vicecampion a fost obținut de Nicolae Grecu, iar locul al treilea, a fost ocupat de Ovidiu Lesei. Locul 1 și titlul de campion a fost obținut de Avram Ciprian de la ,,Arcașii Tării Bârsei”.

Felicitări tuturor ! A fost un concurs reușit cu momente frumoase și emoționante !

Felicitări Federației Române de Arc Istoric și echipei ,,Clubului Arcașii Țării Bârsei” pentru implicare în realizarea competițiilor !

Le dorim mult succes în continuare !

Invităm persoanele care deţin un arc sau doresc să practice sportul de tir cu arcul, să ne contacteze pentru a forma o echipă şi să participăm împreună în competiții la telefon/whatsUp 0720 275 295” a declarat Ovidiu Mihalas Lesei , președintele Clubului Dacus din Teregova.

Mai multe amănunte despre activitatea clubului găsiți pe pagina oficială de facebook la adresa https://www.facebook.com/dacus.club

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *