Tone de asfalt au ajuns in sant in loc sa astupe gropile din drumul almajenilor VIDEO

Halal reparaţii la DJ 581B – Banii de la Guvern, deci şi ai almăjenilor, au ajuns în „boscheții” de pe marginea drumului. „Reparaţi-ne drumul”, era sloganul locuitorilor de pe Valea Almăjului cu ceva timp în urmă. Sătui să își mai rupă mașinile, localnicii din zonă, au ales la începutul lunii iulie să protesteze în stradă față de nepăsarea autorităților județene în ceea ce privește starea deplorabilă în care se află drumul județean DJ571B și care a fost reabilitat doar pe acte în ultimii 20 de ani.

Practic, drumul deschide accesul spre unele dintre cele mai frumoase zone turistice din România: Parcul Naţional Beusnita – Cheile Nerei şi zona Clisura Dunării prin Valea Almajului.


În urma protestului și a faptului că presa a început să scrie de starea în care se afla DJ571B, cei de la vârful Consiliului Județean, s-au simțit și au început lucrările de …….peticire a drumului, spre marea bucurie a multor persoane. Dar bucuria a ținut câteva zile, deoarece drumul arată la fel, dacă nu mai rău că înainte. Mai grav este că o parte din materialul de asfaltare care trebuia să ajungă în gropile din carosabil, a ajuns în boscheții de pe marginea drumului. Mai multe grămezi de asfalt se pot vedea, se puteau – mai exact – în tufele din marginea drumului.

Almajenii au văzut „minunea” și s-au revoltat. Pe rețelele de socializare au început să circule fotografii şi filmuleţe, iar oamenii s-au revoltat.

,,Modul cum se face această lucrare este incredibil, pe un sens avem drumul peticit, iar pe cealaltă parte avem gropi de îți distrugi mașina. După câțiva metri de drum asfaltat urmează o porțiune aproape impracticabilă, cu materialul cu care trebuiau astupate gropile aruncat pe marginea drumului. Oamenii obligați să circule în continuare pe un astfel de drum, s-au resemnat și fac haz de necaz. Totodată așteaptă și o explicație din partea Consiliului Județean” spune unul dintre cei ce au postat imagini pe facebook.


Culmea este că după ce aceste imagini au apărut la Antena1, duminica trecută, grămezile de asfalt întărit au fost încărcate cu excavatoarele în basculante şi duse de acolo. Şi de atunci peste drumul pentru care s-au alocat sute de mii de lei, s-a lăsat liniştea. Nimeni nu mai mişca nimic. Lucrarea a fost ,,câștigată” de o firmă – am putea spune abonată la lucrările Consiliului Judeţean. Mai exact, de firma lui Ion Bejeriță – Emiliano Vest SRL, fost vicepreşedintele PSD Caraş-Severin şi rudă cu preşedinţele filialei cărășene a social-democraţilor. Vă reamintim că Ion Bejeriţă, a fost cercetat în anul 2016 pentru o evaziune de 10.585.000 de euro, bani spălaţi prin mai multe firme-fantomă, conform dosarului de cercetare.

Comentarii

comentarii

Comentariile sunt închise.