Trafic de coșmar pe DN6 între Timișoara și Turnu Severin – S-a circulat în coloană pe sute de km VIDEO

Trafic de coșmar pe DN6 între Timișoara și Turnu Severin – S-a circulat bară la bară. Drumul Naţional 6 – și ne referim la tronsonul Timișoara – Caransebeș – Turnu Severin – Craiova, este unul dintre cele mai circulate drumuri din ţară, cu mii de autovehicule pe zi, şi cu toate acestea Compania Naţională de Drumuri (CNADNR) nu are încă niciun plan concret de a fluidiza traficul şi de a veni cu noi soluţii pentru ca acesta să asigure siguranţa necesară şoferilor. Respectivul tronson, devine un ,,adevărat fluviu” de mașini de toate felurile și tipurile, mai ales în perioada sărbătorilor și a sfârșiturilor de săptămână când mii de locuitori din județele Olteniei stabiliți în vestul țării la Arad, Timișoara sau alte orașe mai mici, merg spre locurile natale. Fenomenul se întâmplă exact invers când se termină minivacanța și coloana se îndreaptă dinspre sud, spre vestul țării.

Spre deosebire de DN1, unde traficul aglomerat este mediatizat de toate televiziunile, pe DN6, mai ales pe acest tronson, foarte rar sunt realizate reportaje. Din cauza faptului că drumul are o singură bandă pe sens şi trece prin toate satele dintre – să zicem Craiova și Timișoara, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, iar prin aplicaţiile Waze şi Google Maps au fost raportae numai în câteva minute ,,tronsoane intregi marcate cu roșu” pe acest traseu. Pe Google Maps se poate vedea cum în această seară s-au format coloane de maşini pe zeci de kilometri.

Noi am intrat în posesia unor imagini captate din trafic de prietena noastră Adriana căreia îi mulțumim din nou. O coloană de autovehicule se întindea pe o lungime de peste 150 de km. Practic, de la Caransebeș și până la Turnu Severin. Toate mașinile veneau dinspre Oltenia, spre Banat și zona de vest a țării.

Comentarii

comentarii