@Breaking newsActualitate

Tragedie în ziua de Rusalii la Ersig – Tânăr de 20 de ani înecat la baie în apa Pogănișului VIDEO EXCLUSIV


Un tânăr de 20 ani din satul Ersig din județul Caraș Severin, împreună cu alți prieteni, a plecat la o baie în apele pârăului Pogăniș din marginea satului. În zonă, temperatura aerului trece de 30 de grade. Ajunși la apă undeva la vreo 5 km de sat, tinerii au intrat în apă. Locul de baie ales are apa cam de 1,5 m, dar mai în aval, există mai multe gropane formate în urma viiturilor unde apa trece de doi metri. În rest, pârâul poate fi trecut cu piciorul. Băiatul de 20 ani, a intrat în apă până la brâu să se răcorească. Băieții s-au jucat în apă, s-au hârjonit și la un moment dat, fără să știe că apa este atât de adâncă în acele locuri, tânărul a ajuns în zona gropanelor și a dispărut în apă, nu a mai ieșit la suprafață. ATENȚIE! IMAGINI CU IMPACT EMOTIONAL!

Prietenii au sărit în apă să-l caute, căutările au durat mai bine de o jumătate de oră și în final, l-au găsit într-un loc cu apă mai adâncă. L-au dus la mal și au început să-i facă manevre de resuscitare. Între timp, la locul accidentului a sosit un echipaj de ambulanță de la Bocșa și un altul de la Reșița, de la o distanță de aproape 50 de km.


Tot de la Reșița, a sosit un echipaj al ISU. Medicii au continuat resuscitarea, au folosit defibrilatorul, dar din păcate, pentru Daniel nu s-a mai putut face nimic. Era născut în anul 2001 și abia împlinise 20 de ani.

Comentarii

comentarii