Tragedie la Caransebeş – O femeie a fost spulberata pe trecerea de pietoni VIDEO

O femeie a fost spulberata pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc aseară în jurul orei 21:30 pe o trecere de pietoni din cartierul Pipirig. O femeie având un cățel în lesă, s-a angajat în trecerea străzi, regulamentar, pe locul marcat tip zebră.

În momentul în care se afla la jumătatea drumului, femeia a fost lovită în plin de u autoturism condus de o altă femeie. Impactul a fost nimicitor: femeia a fost aruncată câţiva metri şi a rămas pe caldarâm. Maşina care a provocat accidentul, a oprit abia la vreo 11 metri de locul impactului.

La fața locului a sosit un echipaj al ambulanței. După ce a fost stabilizată, cu răni sângerânde, femeia lovită a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgență unde a intrat direct pe mâna doctorilor de la UPU.

O echipă de polițiști a început cercetarea la fața locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Bietul cățel ce-și însoțea stăpâna la plimbarea de seară, a murit strivit de rotile maşinii.

O femeie a fost spulberata pe trecerea de pietoni. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare și conducere imprudentă.

Comentarii

comentarii