Tragedie la Doman , un barbat de 43 de ani a murit strivit sub un camion

Tragedie la Doman – Patronul unei firme de construcții din Doman, a murit strivit de unul dintre camioanele sale. Necazul s-a petrecut in jurul orei 15. Martorii spun că autocamionul încărcat cu nisip ar fi fost parcat în fața casei victimei, undeva mai sus cu vreo 15- 20 de metri.

La un moment dat, se pare că mașina a plecat la vale iar șoferul – patronul firmei de construcții, ar fi încercat să urce la volan ca să o oprească. Nimeni nu știe exact ce s-a întâmplat, cert este că bietul bărbat de 43 de ani, a fost găsit într-o baltă de sânge sub camion.

Oamenii au sunat la 112 și la fața locului au sosit medicii de la ambulanță și pompierii militari care au scos trupul bărbatului de sub mașină. Cu toate eforturile medicului de pe mașina de ambulanță, pentru bărbatul de 43 de ani, nu s-a mai putut face nimic. Rănile suferite de el erau incompatibile cu viața, bietul om avea efectiv capul zdrobit.

La fața locului au sosit polițiștii de la Serviciul Rutier și cei de la Serviciul Criminalistic din cadrul IPJ C-S care au deschis un dosar de cercetare penală pentru a se stabili împrejurările în care omul și-a pierdut viața.

Persoana decedată avea 43 de ani și era patronul unei firme de construcții și închirieri de utilaje. Era căsătorit și are o fiică în clasa a XI a de liceu. Oamenii din Doman au numai cuvinte de laudă la adresa lui, ei spun că au fost ajutați de acesta ori de câte ori a fost nevoie, fie cu materiale sau cu utilaje și lucrări.

Comentarii

comentarii