Tragedie la Dunăre, un tânăr de 18 ani a plonjat cu mașina în apă și s-a înecat

Tragedie la Dunăre în a treia zi de Paști. Un tânăr din Berzasca, a plonjat cu mașina în apele Dunării lângă Coronini. Din păcate, accidentul s-a petrecut într-un loc cu malul abrupt și apa foarte adâncă.
De la prietenii care l-au cunoscut și de la colegii săi de la fabrica de cablaje auto din Moldova Nouă, am aflat că tânărul se îndrepta spre locul de muncă unde urma să intre în schimbul doi.
Tragedia s-a petrecut pe DN57 în apropiere de Coronini, mai exact, în apropiere de peștera de la ,,Gaura cu muscă”. Se pare că mașina avea viteză și în locul respectiv, tânărul de 18 ani, a scăpat-o de sub control și a plonjat în apa rece. El poseda permis de conducere de câteva luni, deci, nu prea avea experiență la volan.

În plus, oamenii spun că în locul respectiv, dintr-un șanț, curge apă pe carosabil. Tânărul se afla la volanul unui autoturism BMW care are tracțiunea pe spate. Având viteză, în locul respectiv ar fi derapat din cauza apei de pe asfalt și de acolo a plonjat în Dunăre. În urmă cu 3 ani, în sâmbăta Paștelui 2012, tot în locul respectiv, a avut loc un alt accident de circulație, tot cu un tânăr, Numai că acel tânăr a avut noroc: a apucat să iasă din mașină și a înotat la suprafață.

Revenind la accidentul de ieri, cineva a văzut ce s-a întâmplat și a anunțat evenimentul la 112. Imediat au fost alertați pompierii militari, poliţiştii din Moldova Nouă și poliţiştii de frontieră. Cu toată bunăvoința și implicarea celor prezenți, nu s-a putut face mare lucru din cauza apei adânci și agitate. De la Turnu Severin au sosit scafandrii care au scos trupul neînsuflețit al tânărului spre seară.

Localnicii sun că locul ar fi unul blestemat: de-a lungul anilor, în zona respectivă au avut loc foarte multe accidente, unele în împrejurări ce nu au putut fi elucidate niciodată.

Vom reveni cu poziția oficială a IJP Caraș Severin.

foto fb Georgeta T

Comentarii

comentarii