Tragedie la Moldova Noua – Un barbat a facut infarct si a murit cand a auzit ca va fi trecut in somaj

Disponibilizările de la Aquacaraș fac prima victimă. În cursul zilei de 23 ianuarie, Gârjan Gheorghe, angajat ca șofer al Aquacaraș la punctul de lucru Moldova Nouă, a suferit un atac de cord în timpul serviciului. Cu tot efortul depus de echipajul medical Gârjan Gheorghe nu a mai putut fi salvat.

Din informațiile noastre, lucrurile s-au petrecut în felul următor: omului i s-a spus de decizia de trecere în şomaj de către conducerea Aquacaraș. Omul a aflat că este pe lista celor propuși spre disponibilizare și probabil, în urma acestei vești, inima i-a cedat. Cunoscuţii spun că bărbatul de peste 50 de ani, se temea de faptul că va fi disponibilizat. Era stresat în ultimul timp din această cauză. El a avut unele probleme de sănătate, ştia că este bolnav şi se temea că odată rămas pe drumuri, nimeni nu-l va mai angajă la vârsta asta.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

 

S.C. AquaCaras S.A. – operatorul de apa si canalizare din mai multe localitati Caras Severin, are in prezent 631 de angajati, un număr mare de personal având în vedere problemele financiare cu care se confruntă societatea. Consiliul de Administraţie a aprobat o noua organigramă in care se mai regasesc doar 466 de angajati. Restul vor fi disponibilizati in urmatoarele luni.

Sursă: http://www.carasanul.ro/2018/01/23/disponibilizarile-de-la-aquacaras-fac-prima-victima/

Comentarii

comentarii