Tragedie la scăldat: Un bărbat a murit înecat, în încercarea de a-şi salva fiul de 12 ani VIDEO

S-a întâmplat în județul vecin iar acest articol se vrea a fi un semnal de alarmă. Un bărbat a murit înecat, în încercarea de a-şi salva fiul de 12 ani, furat de ochiurile repezi de apă ale râului Mureş. Echipajele de scafandri şi pompieri cu bărci pneumatice au căutat toată ziua trupurile celor doi. Doar cel al tatălui a fost găsit. Umează detalii care vă pot afecta emoţional. Tatăl și fiul plecaseră la baie, totul s-a desfășurat cum trebuie până la un moment-dat când băiatul a nimerit într-un gropan și nu a mai ieșit la suprafață.

Tatăl băiatului s sărit în apele Mureșului, dar din păcate, curenții l-au tras la fund și s-a înecat. Pompierii militari și scafandrii au reușit să găsească corpul bărbatului, dar fiul acestuia este de negăsit încă. Pe mal au rămas doar hainele celor doi și câinele care-i însoțise pe cei doi la scăldat.

Vă reamintim că în ziua de Rusalii, un tânăr de 20 de ani, a pierit înecat in apele Pogănișului după ce plecase la scăldat împreună cu niște prieteni din sat. Vezi mai multe aici https://www.infocs.ro/tragedie-in-ziua-de-rusalii-la-ersig-tanar-de-20-de-ani-inecat-la-baie-in-apa-poganisului-video-exclusiv/

Comentarii

comentarii

One thought on “Tragedie la scăldat: Un bărbat a murit înecat, în încercarea de a-şi salva fiul de 12 ani VIDEO

Comentariile sunt închise.