Tragedie pe DN6 la Cornea – Accident cu 4 tineri morți EXCLUSIV VIDEO

Un grav accident de circulație soldat cu 6 victime, dintre care 4 morţi, a avut loc aseară la intrarea în comună Cornea , pe DN6. Un autoturism Alfa Romeo condus de un tânăr de 21 de ani și în care se mai aflau alți doi tineri, a fost prins între două tiruri de transport marfă. Toți cei trei tineri, au murit pe loc striviți între cei doi mastodonți.


A patra victimă este un copil de 10 ani care aflat în cabina unui tir alături de tatăl său, șofer. În urma impactului de o violență extremă, autoturismul, prins între cele două tiruri care veneau din sensuri diferite, mașina efectiv a fost strivită, practic a fost transformată într-o masă de fiare contorsionate.
Cabinele celor două auto-tiruri au fost distruse în întregime. Copilul și tatăl său au fost proiectați prin parbriz. Copilul de 10 ani nu a avut nici o șansă. Corpul său a fost prins sub tirul cu care s-a tamponat. Șoferul – tatăl copilului – a fost găsit în stare de inconștiență în șanț. Cei trei tineri decedați, au rămas încarcerați între fiarele autoturismului.


Circulația este oprită de mai bine de trei ore pe DN6, drum deosebit de circulat și care leagă Oltenia de Banat și vestul țării spare punctele de trecere ale frontierei. Coloana de mașini se întinde pe cel puțin 15 km pe ambele sensuri.


La locul accidentului au intervenit Detașamentul de Pompieri Caransebeș cu două autospeciale pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD, precum și echipajul de pompieri militari de la Băile Herculane Punct de lucru Băile Herculane. Serviciului Județean de Ambulanţă a intervenit cu două mașini de ambulanță.


Polițiștii de la Serviciul Criminalistic au sosit la fața locului și au început cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidental. Acesta a avut loc pe o porțiune de drum perfect dreaptă pe câțiva kilometric. De aici se explică și violența impactului. Probabil toate cele 3 autovehicule aveau vitează foarte mare.

UPDATE ORA 0:15 – Iată ce spune poliția legat de accident –

În timp ce un bărbat de 60 de ani conducea un autocamion pe DN 6, din direcția Caransebeș spre Orșova, în afara localității Cornea, la km 402+100 metri, drum în aliniament, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din contrasens de un tânăr de 19 ani, autoturismul fiind ulterior strivit între autocamion și un TIR înmatriculat în Bulgaria, condus din direcția Orșova spre Caransebeș, de un bărbat de 50 de ani.

Din accident a rezultat decesul a 4 persoane, trei din autoturism și un pasager din autocamion și rănirea conducătorului autocamionului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto de 50 și 60 de ani au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Traficul rutier în zonă este în continuare restricționat până la finalizarea cercetărilor

Comentarii

comentarii

One thought on “Tragedie pe DN6 la Cornea – Accident cu 4 tineri morți EXCLUSIV VIDEO

Comentariile sunt închise.