Tragedie pe DN6 – Soț și soție morți într-un accident de circulație la Căvăran pe DN6

Azi-noapte, la ora 01.12, pe DN6, la ieșire din localitatea Căvăran, pe sensul de mers Caransebeș-Lugoj, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul a două persoane, în următoarele împrejurări:

În timp ce un bărbat de 45 de ani din satul Zlagna comuna Turnu Ruieni, conducea un autoturism din direcția Lugoj către Caransebeș, pe un sector de drum în aliniament și în condiții de carosabil umed, a intrat în coliziune lateral dreapta cu autoturismul care circula din sens opus, condus de un bărbat de 51 de ani din Timișoara.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto de 45 de ani și al pasagerei dreapta față din același autoturism.

Conducătorul auto de 51 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Surse apropiate celor decedați, ne-au informat că cei doi soți veneau din Germania și se grăbeau spre casă. La ora 12 din noapte, familia se afla în vamă și într-o discuție cu rudele, șoferul se plângea de oboseală, se plângea de înțepături în ochi. Având în vedere locul în care s-a produs accidentul, porțiune de câțiva zeci de km perfect dreaptă, cel mai probabil, șoferul ar fi adormit la volan, dar, un rezultat clar al anchetei, il va oferi IPJ Caras Severin.

În urma celor decedați a rămas fiul lor în vârstă de 20 de ani.

Comentarii

comentarii