Trebuie să moară ca românii să descopere că Marilena Chelaru este o artistă foarte bună?

marilena chelaruCunoscută românilor după ce ani la rând a activat în grupul umoristic Vouă, Marilena Chelaru (54 ani) trece acum prin momente mai puţin faste. Cum actriţa nu mai e solicitată pentru vreun rol, ea s-a apucat să picteze.

“De trei ani, de când a venit criza, eu nu mai joc nicăieri. Contractul de la Naţional TV cu trupa Vouă s-a încheiat şi până acum nu mi-am mai găsit nimic de muncă. Stau acasă şi pictez. Uneori am noroc şi mai vând picturi. Un tablou costă în jur de 100 de euro. Îmi place să pictez pe pânză şi fac tablouri mai abstracte. Când sunt înghesuită financiar, mai duc din ele la doctori, că nu mă mai ajung cu banii. De exemplu în ultima perioadă, pentru că am ceva probleme de sănătate, am dat trei din ele la medici”, ni s-a destăinuit Marilena. Cel mai scump tablou al artistei se numeşte “Cuib de păsări” şi e estimat de autoare la 800 de euro. “Când l-am realizat, m-am gândit ce ar vedea un pui de pasăre din cuib”, şi-a explicat artista viziunea.

Libertatea o ajută pe artistă

Dacă doriţi să achiziţionaţi unul dintre tablourile Marilenei Chelaru sau dacă vreţi să-i comandaţi o pictură, după o idee personală, o puteţi face sunând la redacţia ziarului Libertatea, la numărul de telefon 021.203.08.73. Lucrarea vă va fi înmânată personal de artistă.

Comentarii

comentarii