Trei accidente intr-o jumatate de ora la Resita

Un accident de circulaţie ce se putea termina prost, a avut loc în acest weekend la trecerea de pietoni de la Colegiul Național Traian Lalescu de pe B-dul A.I. Cuza din Reşita. Un autoturism taxi a fost lovit în plin de un …..BMW ce circula dinspre Govândari spre Centrul Civic. Taximetru a ieșit de pe Strada Nicolae Bălcescu şi s-a încadrat pe bulevard. În acel moment, din spate a venit un BMW cu numere ,,de pe Spania” cu viteză foarte mare, care a izbit din spate-lateral taximetrul care s-a rotit la 180 de grade și s-a izbit de stâlpul semaforului.

Din fericire, în taximetru se afla doar șoferul care numai ce lăsase un pasager la adresă. BMW-ul cu numere de Spania era condus de un tânăr de aproximativ 25 de ani. Nici unul dintre șoferi nu a consumat alcool, iar mașina care a provocat accidentul, nu are asigurare valabilă.

Culmea este că într-un interval de aproximativ jumătate de oră, pe fondul unui carosabil ud si pe ploaie, la Reșița au avut loc trei accidente rutiere: cel de la LMF, un altul în față la Blocul 800 și un al treilea la Muncitoresc.

Din fericire, deși pagubele materiale sunt importante și mașinile grav avariate, nici o persoană nu a fost rănită.

Comentarii

comentarii