TREI ACCIDENTE RUTIERE ÎNREGISTRATE ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

Trei accidente rutiere au fost înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza județului nostru. În urma acestora, o persoană a fost rănită grav și alte două au suferit răni ușoare.

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 14.30, pe D.N.6, în afara localității Domașnea, a avut loc un accident rutier.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au stabilit că un bărbat în vârstă de 69 de ani, din Topleț, a condus un autoturism pe D.N.6, dinspre Caransebeș spre Orșova. Având alte preocupări în timpul mersului de natură a-i distrage atenția, conducătorul auto a părăsit partea carosabilă la km 413+600m și a intrat în șanțul de scurgere al apei pluviale din partea stângă a direcției sale de deplasare.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto care a fost transportat la spitalul din Caransebeș pentru îngrijiri medicale.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Der PKW kam im Strsaßengraben zum Stillstand.

~

La aceeași dată, în jurul orei 12.50, pe aleea Buhui din Reșița, la intersecția cu bulevardul Republicii, un minor în vârstă de 9 ani, s-a angajat în traversarea părții carosabile pe bicicletă, prin loc nepermis și a fost acroșat de un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani, din localitate.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a minorului, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului.
Cercetările continuă pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

~

În jurul orei 13.30, un bărbat în vârstă de 37 de ani, aflat la volanul unui autoturism pe raza localității Teregova, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi și a acroșat o femeie de 26 de ani, din localitate.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a femeii care a fost transportată la spitalul din Caransebeș pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii municipiului Caransebeș – Biroul Rutier l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Pe numele lui a fost întocmit dosar penal.

Comentarii

comentarii