Trei accidente – Trei cauze diferite

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate trei accidente rutiere pe raza județului nostru. O persoană a fost rănită grav iar alte trei au suferit răni ușoare. Polițiștii vă recomandă să fiți atenți în trafic și să respectați regulile de circulație! In 16 august, în jurul orei 10.30, un bărbat de 28 de ani, din Obreja, a condus un autoturism pe strada Achim Nica din localitate. În apropiere de intersecția cu D.N.68, bărbatul nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi lovind un bărbat ce se afla într-un scaun cu rotile și care era însoțit de asistentul personal. După impact, conducătorul auto a părăsit locul faptei.

În urma accidentului, bărbatul din scaunul cu rotile a fost rănit ușor.

Polițiștii din Caransebeș continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.
~
În jurul orei 11.30, un bărbat de 35 de ani a condus o motocicletă pe D.J. 571 G, dinspre Lăpușnicu Mare spre Dalboșeț. La ieșirea din localitatea Lăpușnicu Mare acesta a lovit din spate un biciclist în vârstă de 66 de ani, ce se deplasa în aceeași direcție de mers.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a biciclistului, acesta fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență din Reșița pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ iar biciclistului i s-a recoltat la spital o probă biologică de sânge pentru a se stabili dacă se afla sub influența alcoolului.
În cauză s-a întocmit dosar penal.
~
În aceeași zi, în jurul orei 15.30, a avut loc un accident rutier pe D.N. 68, pe raza localității Băuțar.

Polițiștii din Oțelu Roșu s-au deplasat la fața locului iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 29 de ani, din Cluj, a condus un autoturism dinspre Caransebeș spre Hațeg. Pe raza localității Băuțar, acesta a pierdut controlul autoturismului, lovind un cap de pod situat pe partea dreaptă, în afara părții carosabile, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă, pe același sens de mers.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a pasagerei pe locul din dreapta-față, ambii fiind transportați la spitalul din Oțelu Roșu pentru îngrijiri medicale.
Polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii