Trei bărbați din Teregova ar fi agresat alți doi bărbați din Domașnea VIDEO

Politie

POLIȚIȘTII CERCETEAZĂ O FAPTĂ DE TULBURARE A ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE. Un echipaj de poliție care se deplasa prin localitatea Domașnea au identificat trei persoane care păreau să aibă discuții contradictorii. Polițiștii au identificat persoanele respective, trei dintre acestea au plecat cu un autoturism, iar din discuțiile ulterioare a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 69 de ani din localitate ar fi fost lovit de către cei trei bărbați care au plecat de la fața locului. În prezența polițiștilor nu a avut loc nicio altercație.
Intre timp, pe youtube a fost postat un filmulet in care se vede um niste indivizi ataca doi barbati la o terasa.

Polițiștii au solicitat victimei să se deplaseze la postul de poliție pentru a depune o plângere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, aceasta refuzând. Polițiștii i-au adus la cunoștință faptul că poate depune plângerea în termenul legal de 3 luni.

Totodată în data de 20.02.2019 polițiștii au identificat persoana care are amplasată o cameră video în zona respectivă și au solicitat accesul la înregistrări, dar aceasta a declarat faptul că serverul ar fi defect.

În urma apariției în spațiul public a înregistrării video din data de 19.02.2019, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunală Domașnea s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că trei bărbați din Teregova, cu vârste de 50, 28 și 49 de ani, au lovit cu pumnii și picioarele în zona capului și a corpului alți doi bărbați cu vârste de 69 și 55 de ani din Domașnea.

Până în prezent cele două victime nu au depus plângere pentru loviri sau alte violențe.

În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, faptă prevăzută și pedepsită de art. 371 Cod Penal, față de cei trei bărbați din Teregova.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments