Trei drumuri județene au primit finanțare și se vor putea finaliza

Ședința ordinară de Consiliu Județean prezidată astăzi de către vicepreședintele Ilie Iova a avut 16 proiecte de hotărâre pe ordinea de zi, votate în unanimitate. Acesta nu a ezitat să aducă în discuție faptul că este conștient de imaginea nefavorabile pe care o are în prezent instituția administrativă după cele întâmplate cu Ionesie Ghiorghioni și președintele Sorin Frunzăverde.

Pentru că, președintele Consiliului Județean, Sorin Frunzăverde se află în concediu, ședința a fost condusă chiar de viepreședintele Ilie Iova.

Printre cele mai importante hotărâri s-a aflat și aprobarea a trei proiecte de finanțare pentru 3 lucrări pe care administrația județeană le avea demarate încă din 2014 și pe care nu putea să le continue fără finanțare. Situația s-a rezolvat deoarece, după spusele vicepreședintelui Ilie Iova, chiar joi s-au primit contractele pentru cele trei finanțări.

Este vorba de o sumă de circa 6 mii de lei pentru 3 lucrări în județ: drumul de la Dalboșeț, drumul Văliug-Reșița și Telescaun Muntele Mic.

Acestea sunt drumuri pe care Consiliul Județean încearcă de foarte mult timp să le finalizeze iar, cu ajutorul acestei finanțări, ceea ce până acum era în fază de proiect se va putea materializa.

Comentarii

comentarii