TREI PERCHEZIȚII DOMICILIARE EFECTUATE ȘI DOUĂ ARME RIDICATE DE POLIȚIȘTI

În această dimineață, polițiștii cărășeni, sub coordonarea procurorilor, au pus aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară la locații din Moldova Nouă și Slatina Timiș, în urma cărora au fost ridicate 2 arme neletale, supuse autorizării, deținute ilegal, și peste 350 de bucăți proiectile metalice.

Astfel, polițiști de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 47 de ani din Slatina Timiș, în urma căreia au fost identificate și ridicate o armă neletală, cu lunetă, supusă autorizării, calibrul 5,5 mm, 33 bucăți proiectile metalice aferente armei și un cartuș de vânătoare calibrul 12 mm.

Din verificările efectuate s-a stabilit că bărbatul de 47 de ani nu este autorizat pentru portul sau folosirea armelor letale sau neletale.

Tot astăzi, polițiști de la Poliția Orașului Moldova Nouă au ridicat în urma a 2 percheziții domiciliare, o armă neletală, supusă autorizării, calibrul 4,5 mm, cu lunetă și 322 bucăți proiectile metalice aferente armei, pe care bărbatul de 61 de ani de la care au fost ridicate, nu era autorizat să le dețină.

În ambele cazuri, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

 Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Comentarii

comentarii

One thought on “TREI PERCHEZIȚII DOMICILIARE EFECTUATE ȘI DOUĂ ARME RIDICATE DE POLIȚIȘTI

Comentariile sunt închise.