Trei zile de muzică rock la Reșița pe Dealul Golului la Custom Festival VIDEO

Trei zile de muzică rock la Reșița! Pe Dealul Golului se desfășoară cea de-a III-a ediție a Custom Festival Reșița. Organizatorii au pregătit o serie de surprize și concursuri pentru cei care vor zgudui Poaina Golului. 

Custom Resita – Prima zi de festival. Poiana Golului din Reșița răsuna cu hiturile rock și pop-rock a mai multor trupe românești și internaționale și cu piese fresh de la peste zece trupe românești în cadrul Festivalului Custom Reșița. Pe lângă muzica bună, o atmosferă de poveste în natură și oameni frumoși, organizatorii au pregătit diferite activități în aer liber de care se pot bucura toți participanții, printre care amintim beer pong, ateliere de tatuaje, face painting, tir cu arcul, dar și prezența clubului moto MC Trust.

Astfel, prin intermediul festivalului, Reșița devine capitala muzicii rock și pop-rock pentru trei zile de neuitat, petrecute într-un cadru idilic, deasupra orașului.

Spectatorii au venit în număr mare în Poiana Golului să se bucure de muzica rock. 

,,Pentru a ajunge la locație, organizatorii au pus la dispoziție mijloace de transport care vor circula de la baza DEalului Golului, de pe Valea Domanului, și până în poiana unde se desfășoară evenimentul, în cel mai înalt punct de unde se poate vedea tot orașul. O a doua opțiune ar fi pe jos, pe traseul care începe tot de la baza Dealului urcând poteca și ce3le câteva sute de trepte. Accesul auto în locație este permis doar pentru organizatori și comercianți” a spus Andrei Apostol – PR -ul festivalului și purtătorul de cuvânt al Primăriei Reșița.

In prima zi de festival, in fata a peste 2000 de spectatori, pe scena au urcat: THE SCHNITZELS, BUCOVINA, LUPII LUI CALANCEA, și GUANO APES. La miezul nopții, ploaia pornită a oprit spectacolul pentru jumătate de oră, dar acesta a fost reluat dupa ce ploaia a trecut.

Programul zilei de azi cuprinde 14 iulie – Formațiile AMALA, CELELALTE CUVINTE, THE ROCK, ZDOB & ZDUB, AD INFINITUM.

Rockul va continua să răsune în Poiana Golului la Custom Festival Reșița până pe 15 iulie. 

Comentarii

comentarii