Trump – avertisment de război nuclear în Ucraina: ÎNTÂI vin tancurile, apoi RACHETELE NUCLEARE

Fostul președinte al Americii Donald Trump a criticat joi decizia SUA de a trimite tancuri de top în Ucraina, calificând efortul de respingere a invaziei rusești drept un „război nebunesc”, scrie Florin Pușcaș de la ȘtiripeSurse.

În cea mai recentă critică la adresa ajutorului acordat Ucrainei, Trump a afirmat că trimiterea tancurilor Abrams M1 echivalează cu o escaladare care ar putea duce la un război nuclear.

„ÎNTÂI vin tancurile, apoi rachetele nucleare”, a scris Trump pe site-ul său de socializare. „Puneți capăt acestui război nebunesc/dement, ACUM. Atât de ușor de făcut!”

Reprezentanta Marjorie Taylor Greene (R-Ga.) s-a făcut ecoul remarcilor lui Trump, numind ajutorul acordat Ucrainei un „fond de șpagă corupt”, fără a detalia.

„Trebuie să nu mai finanțăm Ucraina”, a scris Greene pe contul său oficial de Twitter. „Acest război trebuie să se încheie”.

Afirmațiile lui Trump vin după ce Biden a declarat că SUA va livra 31 de tancuri Abrams M1 forțelor ucrainene, într-un nou angajament față de Kiev, scrie și Newsweek.

De asemenea, Germania a fost de acord să…….citește tu mai departe aici: https://www.activenews.ro/externe/Trump-avertisment-de-razboi-nuclear-in-Ucraina-INTAI-vin-tancurile-apoi-RACHETELE-NUCLEARE.-Puneti-capat-acest-razboi-dement-ACUM-Fostul-presedinte-cere-oprirea-ajutorului-militar-al-SUA-179235

FOTO-CAPTURĂ cu mesajul lui TRUMP de pe Truth Social:

Comentarii

comentarii