UEM a găzduit un Simpozion Internațional pe teme de educatie

Devenit emblema a învățământului din Caraș-Severin, Seminarul Didactica Internațional a ajuns anul acesta la a XXV-a ediție. În cadrul acestui seminar Universitatea ”Eftimie Murgu” din Reșița a găzduit Simpozionul Internațional ”EDUCAŢIA – FACTOR DETERMINANT ÎN FORMAREA PERSONALITĂŢII COPILULUI”.
vlcsnap-2016-06-06-21h25m43s115
Organizatorii evenimentului sunt Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa, Casa Corpului Didactic Caraş-Severin și Inspectoratul Şcola Caraş-Severin.
vlcsnap-2016-06-06-15h17m41s132
La lucrările simpozionului, pe lângă organizatori, cadre didactice și părinți din unitățile de învățământ reșițene, și-au anunțat prezența reprezentanți ai instituțiilor care derulează proiecte educaționale: Salvați Copiii – filiala Reșița; DGASPC; Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Caraș-Severin; Casa de Cultură Reșița; Casa de Cultură Bocșa; Teatrul de Vest Reșița; Biblioteca Județeană ”Paul Iorgovici”; Primăria Reșița – Direcția asistență socială; ONG Skola Plus Biserica Albă – Serbia; Căminul Copiilor Și Tineretului „Vera Radivojević” Biserica Albă – Serbia; Centrul Social „Frederic Ozanam” al Asociației Caritative „Sfântul Vincențiu de Paul” din Reșița. Activitatea a debutat cu un moment artistic susținut de elevi ai Liceului de Arte ”Sabin Păuța” din Reșița.
vlcsnap-2016-06-06-21h28m30s28
Simpozionul s-a desfășurat sub forma unei discuții interactive între instituțiile organizatoare și instituțiile invitate. Reprezentanții instituțiilor au fost provocați să detalieze un proiect educațional de succes pe care l-au derulat în instituția pe care o reprezintă.

Comentarii

comentarii