Uite asa se incaiera candidatii: Campanie cu pensula si bidineaua la Parvova

Bună ziua dragi consăteni ai Comunei Lăpuşnicel şi a satului Parvova, până acuma am stat în banca mea şi mi-am văzut de treaba mea, dar acuma nu se mai poate să mă abţin. Lucrurile au mers prea departe. S-a ajuns până acolo încât vecinii au fost întărâtați intre ei, sa se certe, sa se ia la bataie.

Cine sunt neoamenii care au scris aşa ceva: numele tatălui mei- care candidează la funcția de primar, pe frontul casei vecinului nostru – care și el candidează, dar din partea altui partid. Oare sunt sunteţi sănătoşi la cap când fac aşa ceva? Vecinul meu a muncit să îşi facă zugraveala la casă. Nu mai există frică de Dumnezeu, ştiţi doar să faceţi rău şi să călcaţi pe cadavre să vă fie vouă bine; mafia în satul Parvova conduce!

Mergeţi fraţilor la biserică să vă dea Dumnezeu minţi luminate, avem în sat un preot de omenie şi tot respectul pentru domnul preot, de ce nu va face o slujbă să vă iasă răutatea din cap?

Voi da pozele şi la televiziuni pt că aşa meritaţi, să afle toată lumea, ce este la noi în sat! Ruşine mare! Mafia din satul nostru face oamenii să se calce unii pe alții în picioare, să nu mai aibă omenie și bun simț.


Ionela Teusdea

Comments

comments

Powered by Facebook Comments