Ultima luna de toamnă – Prognoza meteo pentru noiembrie

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, marți, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Potrivit acesteia, temperaturile vor fi peste cele specifice perioadei, iar ploile vor sta și ele departe, cel puțin pentru o perioadă.

STIRI CALDE

Potrivit ANM, în perioada 31 octombrie – 28 noiembrie, vremea va fi în general frumoasă, cu temperaturi destul de ridicate. Valorile se vor apropia de cele specifice acestui sezon doar spre finalul lunii.

31 octombrie – 7 noiembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sudice. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile sudice, vestice, nord-vestice și la munte. În rest, va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

7 – 14 noiembrie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Ploile vor fi deficitare în jumătatea sudică a țării, dar mai ales în zonele sub-montane ale Carpaților Meridionali.

În rest, acestea vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, cu posibilitatea unui ușor excedent, local, în extremitatea de nord a țării.

14 – 21 noiembrie

Temperatura medie în această săptămână va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Vor fi prezente și ploile. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Citeste tu mai multe aici: https://evz.ro/prognoza-meteo-pentru-urmatoarele-patru-saptamani-temperaturile-mult-mai-ridicate-decat-cele-normale.html

Comentarii

comentarii