ULTIMA ORĂ : Bărbat de 53 de ani căzut în fântâna la Brebu a scăpat cu viață

pompieri fantanaUPDATE: Bărbatul a fost scos din fântâna de 22 de metri de către pompierii militari și…..este viu. Medicii și echipajul de la ambulanță aflat de azi dimineață la fața locului, îi acordă acum primul ajutor. El a stat în fântână în apa rece mai bine de o oră și jumătate.

 

Pompierii militari de la ISU Semenic, Detașamentul Reșița, sunt într-o luptă contra-cronometru pentru salvarea unui bărbat căzut într-o fântână la Brebu.
Nefericita întâmplare a avut loc în această dimineaţă în jurul orei 7 jumate când mama bărbatului a cerut ajutor la 112.
Din nefericire, fântâna situată în ,,Dealul Boii” este una foarte adâncă de cel puţin 20 de metri – ceea ce face imposibilă folosirea unei scări de către pompieri. În plus, nici pompierii nu pot intra aşa uşor în fântână fiindcă riscă să îşi pună ei viaţa în pericol: conform procedurilor, trebuie verificată starea fântânii, dacă nu reprezintă un pericol de surpare şi alte elemente specifice unei asemenea activităţi.
La faţa locului se află şi ambulanţa şi un echipaj de poliţie. Până în prezent, şansele de supravieţuire a celui căzut în fântână sunt extrem de mici: la strigătele celor de sus – nu răspunde nimeni şi nici nu se observă vreo mişcare în fântână.
O echipă InfoCs se afla la faţa locului şi vom reveni cu amânunte despre mersul acţiunii în cel mai scurt timp. . .

Comentarii

comentarii