Un aur şi două bronzuri la Campionatele Naţionale Şcolare pentru luptătorii reşiţeni

Campionatele Naţionale Şcolare de la Sf. Gheorghe au oferit tinerilor luptători reşiţeni şansa de a-şi reconfirma calităţile într-o competiţie de un bun nivel tehnic, care a reunit la start sportivi de valoare din întreaga ţară.

La final, CSS Reşiţa s-a putut mândri cu trei medalii individuale şi un onorant loc trei în ierarhia echipelor. Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului a urcat Erich Loidl, în limitele categoriei 76 de kg, iar colegii săi Florin Gafton şi Andrei Toth au cucerit medaliile de bronz la 85, respectiv 100 de kg.

Graţie acestor rezultate, CSS Reşiţa s-a situat pe trei în clasamentul pe cluburi, după CSS Odorheiu Secuiesc și CSS Viitorul Cluj-Napoca. „Am participat cu cinci sportivi, dintre care trei au adus acasă medalii, e un bilanţ foarte bun şi sunt foarte mulţumit”, a declarat antrenorul Florin Dinţă, cel care i-a însoţit pe sportivii reşiţeni la Sf. Gheorghe.

De remarcat că Erich Loidl şi Florin Gafton sunt şi componenţi ai lotului naţional de cadeţi care se pregăteşte la Reşiţa, iar Andrei Toth se află de asemenea în vederile antrenorilor acestui lot. Toţi trei vor participa la sfârşitul săptămânii la un puternic concurs internaţional ce se desfăşoară în Slovacia.

Comentarii

comentarii