Un bărbat a pierit aseară într-un accident rutier care a avut loc pe DN58B Resita – Timisoara între localitățile Șag și Jebel EXCLUSIV VIDEO

Un bărbat a pierit aseară într-un accident rutier care a avut loc pe DN58B Resita – Timisoara între localitățile Șag și Jebel. Ambulantele, pompierii si politia au intrat aseară în alerta în momentul în care  la 112, s-a primit un apel. Apelantul anunța că între localitățile Șag și Jebel de pe drumul national ce leagă Resita de Timisoara, a avut loc un grav accident de circulație.

Mai exact, un autoturism și un tir, s-au ciocnit frontal. În urma impactului devastator, autoturismul a fost distrus aproape în totalitate și a fost aruncat în șanț pe celălat sens de mers. Șoferul autoturismului a decedat pe loc și a rămas încarcerat.

Primele cercetări arată că accidentul mortal s-a produs din cauza șoferului autoturismului, care a intrat pe contrasens. Coliziunea cu tirul a fost devastatoare. Dovadă că că ambele autovehicule au avut viteză foarte mare. Accidentul s-a petrecut pe o porțiune de drum drept.

Problema este că nu se știe cine este victima deoarece în mașina nu s-a găsit nici un act de identitate. 

Comentarii

comentarii

One thought on “Un bărbat a pierit aseară într-un accident rutier care a avut loc pe DN58B Resita – Timisoara între localitățile Șag și Jebel EXCLUSIV VIDEO

Comentariile sunt închise.