Un bărbat de 39 de ani, din Moldova Nouă A intrat cu mașina în UPU Craiova

Situție incredibilă la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalul Județean de Urgență Craiova. Un șofer a intrat cu mașina chiar în sala de așteptare a UPU. Politistii de la IPJ Dolj spun ca: „Un bărbat de 39 de ani, din Moldova Nouă, județul Caraș Severin, a intrat cu un autoturism în ușile de acces ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova. Polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări pentru a stabili cauza producerii incidentului. Conducătorul autoturismului este singurul rănit”. Adica, efectiv a intrat cu mașina in incinta spitalului. Nu până la ușă sau pana la scări, ci direct, prin uși până în în mijlocul sălii de așteptare.

Nu se cunosc deocamdată mai multe detalii legate de motivul care l-a determinat pe șofer să facă acest lucru. Nu se știe încă dacă sunt victime, însă activitatea UPU este oprită. Nici nu se stie daca masina ii apartinea sau a fost furata sau luata de la cineva, avand in vedere ca are numere de Dolj. Vom reveni cu amanunte.

Ziariştii de la cotidianul craiovean Gazeta de sud https://www.gds.ro/Local/Dolj/2019-01-19/a-intrat-cu-masina-in-upu-craiova.-sala-de-asteptare-a-fost-distrusa/ spun, citând surse din cadrul UPU, că bărbatul venise în vizită la spital, Secţia Pediatrie, şi când a vrut să iasă din „Urgenţe“ şi-ar fi prins degetele în uşile UPU. Nervos, s-a urcat la volanul maşinii cu numere de Dolj şi a intrat înăuntru.

În faţa poliţiştilor, ar fi declarat că a încurcat pedala de frână cu cea de acceleraţie. Poliţiştii au stabilit că bărbatul consumase alcool, aparatul etilotest indicând o alcoolemie de 0.78 mg/l alcool pur în aerul exiprat.

Comentarii

comentarii