Un exhibitionist periculos a fost retinut de politistii resiteni

Un exhibitionist periculos, a fost retinut de politisti resiteni. Va mai amintiţi de individul care în urmă cu vreo lună îşi arata organele genitale trecătorilor şi mai ales, copiilor din zona Mioriţa din Reşita? Vă reamintim noi. Câteva zile, acest individ, a săvârşit gesturi obscene în faţa copiilor şi a trecătorilor din zona Mioriţa din Micro 1 din Reşita. Asta – după ce făcuse aceleaşi fapte cu câteva zile înainte prin alte zone din Govandari. A fost ridicat de poliţişti de mai multe ori, dus pe la spital, iar de acolo, au trebuit să-i dea drumul fiindcă aşa sunt unele legi din România. Iată că săptămâna  trecută, individul a ,,atacat” din nou.  ,,In noaptea de joi, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat cercetat pentru săvârșirea în cursul zilei antecedente, a mai multor infracțiuni” se spune într-un comunicat al IPJ C-S.

 

,,Astfel, in 28 august, Poliția municipiului Reșița a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat a distrus ușa de intrare într-o locuință și a agresat fizic mai multe persoane.

 

Din verificările efectuate s-a stabilit că un bărbat de 49 de ani, din Reșița, aflându-se pe o stradă din municipiu, în stare de ebrietate, ar fi amenințat cu un obiect tăietor-înțepător și lovit o minoră de 15 ani.

 

Totodată, acesta ar fi amenințat și agresat fizic încă trei tineri, unul de 18 ani și un minor de 15 ani și distrus ușa de acces într-un imobil în care se aflau tinerii.

 

De asemenea, bărbatul ar fi proferat acte și gesturi obscene în public, producând indignarea trecătorilor.

 

Bărbatul în cauză a fost identificat de polițiști pe o stradă din zona Parcului Siderurgistului, având în mână un obiect tăietor-înțepător, fiind imediat imobilizat și condus la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri.

 

Un exhibitionist periculos, a fost retinut de politisti resiteni. Bărbatul de 49 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, iar în cursul zilei urmatoare, a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă”  se mai spune in acelasi comunicat.

 

Comentarii

comentarii