Un individ beat la volanul unei masini neinmatriculate a provocat un accident la Anina

În data de 20.06.2017, Poliţia Orașului Anina a fost sesizată cu privire la faptul că pe str. M. Kogălniceanu din oraș, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.
Cu ocazia verificării aspectelor sesizate s-a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 40 ani, din Dalboșeț, în timp ce conducea un autoturism cu numere provizorii, pierde controlul volanului, intră pe contrasens și acroșează un alt autoturism, care circula regulamentar din sens opus și era condus de către un bărbat, din Anina. În urma accidentului a rezultat avarierea ambelor autoturisme.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, în cazul conducătorului auto care circula regulamentar rezultatul a fost negativ iar în cazul bărbatului în vârstă de 40 ani, rezultatul a fost pozitiv, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate s-a mai stabilit faptul că autoturismul condus de bărbatul de 40 ani nu este înmatriculat în circulație, plăcuțele provizorii fiind expirate și aparținând altui autovehicul.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul neînmatriculat, conducere a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea unui autovehicul de către o persoană sub influența alcoolului.

Infracțiune la regimul armelor

– În data de 20.06.2017, lucrătorii Postului de Poliție Zăvoi s-au sesizat cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 58 ani, din Zăvoi, deține la domiciliu, în mod ilegal, o armă neletală.
Cu ocazia descinderii la domiciliul acestuia a fost identificată arma neletală, precum și 6 cartușe.
Cercetările continuă față de bărbat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Comentarii

comentarii