@Breaking newsPolitie

Un mort si un grav ranit pe DN58 la km5 VIDEO

Un mort si un grav ranit pe DN58 la km5 . Bilanţ trist în urma accidentului din această dupămasă. Vă reamintim că azi, în jurul orei 17, pe DN58, drum ce leagă Reşita de Caransebeş, a avut loc un grav accident de circulație.

Un bărbat de aproximativ 55 de ani aflat la volanul unui Volvo cu numere roșii, se îndrepta spre Caransebeș. În zona km5, la intraea în linia dreaptă, a vrut să depășească un alt autoturism, dar nu a calculat bine. A intrat pe contrasens și s-a izbit de o autofurgonetă Iveco.

Impactul a fost aşa de violent încât ambele autovehicule s-au transformat într-un morman de fiare iar ambii şoferi au rămas incercerati. La fața locului au sosit echipajele ambulantei, ale pompierilor militari, SMURD-ul şi poliţiştii de la rutieră şi criminaliştii.

Echipa de descarcerare s-a chinuit aproape o oră să-i descarcereze pe cei doi şoferi. Primul a fost scos şoferul de pe Iveco şi abia mult mai târziu, şoferul de pe Volvo. Cei doi au fost transportaţi la UPU Reşita. Şoferul de pe Iveco are câteva coste rupte, traumatisme la piept şi la coloană şi a fost trmis la Timişoara la Casa Austria.

Cu tot efortul medicilor şi al personalului medical, bărbatul de pe Volo, a pierdut lupta cu viaţa. Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri aproape două ore- coada de maşini întinzându-se pe aproape 8 km pe ambele sensuri de la locul accidentului.

Comentarii

comentarii