Un nou magazin All GSM de telefoane mobile si service s-a deschis la Reșița VIDEO

Ai nevoie de un telefon nous au ai unul care s-a defectat și locuiești în parte de sus a orașului și vrei servicii de calitate? Acum ai scăpat de drumul până în Govândari la magazinul de pe B-dul Republicii blocul 7. All GSM a deschis un nou magazine în complexul Centrocoop vis a vis de parcarea taxi de la Hotel Semenic.

Magazinul All GSM a fost creat pentru a simplifica procesul reparațiilor, al comenzilor şi pentru a oferi clienţilor acces uşor şi rapid la toate produsele pe care le comercializează. Angajații magazinelor executa reparații și intervenții soft la telefoane și tablete, dar și decodări ori reparații de boxe și actualizări de hărți gps. La acestea se adaugă o serie întreagă de huse, folii de protecție, încărcătoare, suporturi, handsfree, acumulatori și nu în ultimul rând, achiziționarea de telefoane, tablete și auxiliare noi.

,,Garantăm calitatea produselor pe care le comercializam şi te asiguram că aici găseşti doar produse originale şi de calitate superioară. Ne dorim să ai parte de cea mai bună experienţă, suntem deschişi sugestiilor tale şi ne poţi contacta pentru orice informaţii suplimentare îţi sunt necesare” spune Cosmin, un veteran în reparațiile telefoanelor mobile din Reșița și mâna de aur a magazinului.

Comentarii

comentarii