@Breaking newsAdministratie

Un puternic incendiu a lăsat 5 familii din cartierul Doman, pe drumuri VIDEO

Un puternic incendiu a lăsat 5 familii din cartierul Doman, pe drumuri. Imobilul aparține Primăriei Municipiului Reșița. 3 din cele 5 apartamente au fost achiziționate de către chiriași, iar celelalte două sunt ocupate în continuare prin contract de închiriere. Flăcările ar fi pornit de la un scurtcircuit electric produs la un frigider.

 

Primăria Municipiului Reșița vine în ajutorul celor 18 persoane care domiciliază în imobilul afectat de incendiu, punându-le la dispoziție un alt adăpost. Totodată, municipalitatea le asigură o masă caldă în aceste zile. În perioada imediat următoare vor fi evaluate pagubele materiale, se vor face anchete sociale și se va întruni Comitetul Local pentru Situații de Urgență în cadrul căruia se va stabili cuantumul ajutorului care va fi supus aprobării Consiliului Local în sedința de săptămâna viitoare.

Un puternic incendiu a lăsat 5 familii din cartierul Doman, pe drumuri. Din fericire, nu au existat victime, însă acoperișul a fost distrus, iar o suprafață de aproximativ 100 mp din cele 5 locuințe a fost afectată de incendiu, potrivit pompierilor militari.

Comentarii

comentarii