Un șofer băut la volan a plonjat cu maşina vreo 40 de m în urma unui accident pe DN6 VIDEO

Un bărbat de 61 de ani din judeţul Timiş care se afla la volanul unui autoturism , poate să spună ce în ultima zi din anul 2020, s-a născut a doua oară. Șoferul a fost protagonistul unui accident pe care singur și l-a provocat pe DN6 în apropiere de comuna Constantin Daicoviciu.

Acesta rula pe drumul European dinspre Caransebeș spre Timișoara, când la o curbă ușoară la stânga, șoferul a ținut direcția tot înainte. Ghinionul său a fost Acela că exact în acel loc, se afla și un pod. Mașina a lovit cu scutul și baia de ulei bordura drumului pe care a încălecat-o. Aceasta a acționat ca o trambulină, iar mașina și-a luat zborul, a plonjat undeva la vreo 30-40 de m în câmp, a aterizat și s-a rostogolit după care s-a oprit. În tufele de pe malul râului.

Bucățile din mașină au zburat la zeci de metri pe câmp. Șoferul, deși accidentat, a fost în stare să sufle în fiolă polițiștilor de la serviciul rutier. Rezultatul – o alcoolemie de 0,70 în aerul respirat. Asta înseamnă că în sânge, concentrația de alcool era undeva la aproape 1,5. De la doi la mie, de obicei începe coma alcoolică.
Bărbatul a fost transportat la spitalul de urgență din Caransebeş în stare gravă, dar conștient și cooperant.

Comentarii

comentarii