Un tanar de 17 ani a murit aseara la Resita VIDEO

UPDATE 11 iul 2019

Un tânăr de 17 ani a murit aseară la Reşita. Urmare a informației de presă, transmisă de inspectoratul nostru, potrivit căreia în data de 04 iulie, ora 19.25 pe B-dul Muncii din municipiul Reșița a avut loc un accident rutier, in urma căruia un tânăr de 17 ani, din Reșița, care conducea un motociclu în zona de aprovizionare a unui supermarket, a fost rănit grav și ulterior a decedat, facem următoarele precizări:

,,După producerea accidentului, la verificarea cu aparatul alcooltest, a fost obținut un rezultat pozitiv.
În urma analizei toxicologice, Serviciul de Medicină Legală Caraș-Severin ne-a comunicat faptul că alcoolemia a fost zero. Rezultate negative au fost obținute și la celelalte substanțe interzise de lege”.

04 iulie 2019

Un tânăr de 17 ani a murit aseară la Reşita. Aseară, pe B-dul Muncii din municipiul Reșița, a avut loc un accident rutier cu urmări deosebit de grave.

,,Un tânăr de 17 ani, din Reșița, care conducea un motociclu în zona de aprovizionare a unui supermarket, pierde controlul asupra direcției de deplasare, cade pe partea carosabilă și intră în coliziune cu un container metalic” se spune într-un comunicat al IPJ Caras Severin.

Un tânăr de 17 ani a murit aseară la Reşita. Tânărul a fost preluat de ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență Reșița. În cursul nopții, din cauza rănilor, tânărul a pierdut lupta cu viaţa.

Comentarii

comentarii