Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața la Bocșa într-un accident de circulație VIDEO

UPDATE IPJ C_S

Pe strada Republicii din Bocșa s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 48 de ani din județul Timiș conducea un utilaj ce nu avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare sau înregistrare, pe strada Republicii, efectuând lucrări la sistemul de canalizare al orașului, ar fi intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un tânăr de 21 de ani, din Bocșa.

În urma accidentului, conducătorul motocicletei a fost rănit și transportat la spital, în cursul nopții survenind decesul acestuia.

Din verificările efectuate s-a stabilit că motocicleta figura radiată din circulație, iar tânărul de 21 de ani nu poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

Bărbatul de 48 de ani a fost testat cu aparatul etilometru, stabilindu-se că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, în cazul celuilalt tânăr fiind recoltate mostre biologice.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

Un grav accident rutier s-a petrecut joi la Bocșa pe drumul principal. Martorii spun că un utilaj Dumper de 8 tone, neînmatriculat, fără asigurare obligatorie și mai ales fără oglinzi și fără semnalizatoare ce lucrează pe șantierul de canalizări în Bocșa, se deplasa pe drumul național la ieșirea din Bocșa spre Berzovia, a virat brusc la stânga fără să se asigure dacă din spate vine vreo un autovehicul.

Din nefericire, pe carosabil se afla pe o motocicletă un tânăr de 22 de ani din Bocșa care circula în aceiași direcție, practic în spatele utilajului. Tânărul a încercat să evite virând și el la stânga, dar din păcate acesta  s-a lovit frontal cu motocicleta de utilaj.

Tânărul a fost grav rănit și a fost luat de un echipaj al stației de ambulanță din Bocșa fiind dus direct la UPU din Spitalul Județean de Urgență din Reșița.

Din păcate, cu tot efortul depus de echipele de medici, la ora  22, tânărul de doar 22 de ani a murit în sala de operație.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, circulația pe un drum public a unui autovehicul neînmatriculat, fără acte în regulă.

Comentarii

comentarii