Un tanar de 29 de ani din Caransebes a pierit intr-un accident de circulatie pe E70

Accident mortal la Jena ia ieşirea din Caras Severin. Prima Localitate din Timiş. Un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani din Caransebeş, a lovit în plin o cisternă pe podul din localitate. Din declaraţiile şoferului unui autotren rezultă faptul că bărbatul care se afla la volanul unui autoturism se deplasă din direcţia Lugoj spre Caransebeş.

În apropierea unui pod, din motive necunoscute, şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, maşina a virat fiind lovită în plin de cisternă. În urma impactului violent, bărbatul de 29 de ani din Caransebeş care conducea autoturismul, a murit pe loc, maşina transformându-se într-o grămadă de fier.

Pompierii din Lugoj au scos victima dintre fiarele contorsionate, însă medicii nu au putut face altceva decât să declare decesul. Poliţiştii iau în calcul şi posibilitatea ca bărbatului să i se fi făcut rău la volan. Circulaţia rutieră pe drumul dintre Lugoj şi Caransebeş a fost deviată pe timpul intervenţiei pe mai multe străzi din sat.

Oamenii legii continua cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul, într-un dosar penal pentru ucidere din culpă. Acesta este al doilea accident petrecut în două zile consecutiv în care un tânăr de 29 de ani îşi pierde viaţa. Duminică, la intrarea în Ghertenis, un tânăr de 29 de ani a fost accidentat mortal de un autoturism. Citeşte tu mai multe aici: https://www.infocs.ro/barbat-de-29-de-ani-spulberat-pe-dn58b-la-ghertenis-video/

Preluare. Citeşte tu mai departe aici: https://lugojinfo.ro/eveniment/3934-accident-mortal-langa-lugoj-un-autoturism-a-fost-lovit-in-plin-de-o-cisterna

Comentarii

comentarii

Comentariile sunt închise.