Unde dai şi unde crapă – Accident ca în filmele cu …la Dognecea

UPDATE

Bărbatul care conducea motoscuterul dinspre Ocna de Fier, nu avea permis de conducere iar motoscuterul nu era înmatriculat. Autoturismul BMW a ieşit cu spatele spre carosabil pentru a se pune în mers. Motoscuterul a ajuns sub mașina iar conducătorul acestuia este internat în spital cu mai multe coaste rupte. Cei doi bărbaţi implicaţi în accident nu au consumat băuturi alcoolice. Mai grav este faptul că un cunoscut al ,,motoscuteristului” a luat mopedul de la locul accidentului și l-a dus la el acasă. Prin acest fapt, acesta a comis o ilegalitate modificând probele de la locul accidentului. Poliția a deschis un dosar de cercetare penală și pe numele lui.

Un accident spectaculos și care se putea termina tragic cel puțin pentru unul dintre cei implicați, a avut loc la Dognecea, în mijlocul satului. Mai exact, lucrurile au stat în felul următor:

Un bărbat de aproximativ 30 de ani se deplasa cu motoscuterul pe strada principală din Dognecea. Din sens opus, spre el, venea un autoturism condus de un alt bărbat. La un moment dat, din motive pe care doar poliția și ancheta le va stabili, autoturismul a început să meargă în zig-zag pe carosabil Ca să evite un impact frontal, bărbatul de pe motoscuter a virat spre marginea drumului unde a ajuns într-un șanț adânc.

La rândul său, șoferul autoturismului, a tras si el de volan ca sa evite motoscuterul si s-a oprit ,,foarte brusc” într-un stâlp de pe marginea drumului retezându-l efectiv. Șoferul mașinii a scăpat doar cu avarii și cu o sperietură zdravănă, în schimb ,,motoscuteristul” a ajuns la spital cu coste rupte plus alte multe traumatisme.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate acolo. Vom reveni cu un comunicat oficial al IPJ Caraș Severin. Acestea sunt informatii obtinute pe surse ce pot suferii modificari.

Comentarii

comentarii