Uniunea Salvaţi România are de astăzi filială şi în Caras Severin si la Resita

Uniunea Salvaţi România are de astăzi filială şi în municipiul reşedinţă de judeţ din Caraş-Severin, lucru anunţat de vicepreşedintele USR Clotilde Armand în cursul vizitei sale în Reşiţa din 10 septembrie.

Odată cu înfiinţarea filialei au fost alese şi structurile de conducere ale partidului, preşedinte fiind ales Leonid Gorczynski, prezent alături de Clotilde Armand în cadrul conferinţei de presă din septembrie. Oana Bîzgan şi Tiberiu Borca vor deţine funcţiile de vicepreşedinţi ai filialei.

USR Reşiţa anunţă, cu acest prilej, că va depune liste complete în judeţul Caraş-Severin pentru alegerile parlamentare, atât la Senat cât şi la Camera Deputaţiilor, iar numele candidaţilor va fi făcut public pe finalul săptămânii, de îndată ce propunerile filialei locale vor fi aprobate de către forurile statutare ale partidului.

Conducerea USR Reşiţa stă la dispoziţia simpatizanţilor şi tuturor cetăţenilor care doresc să adreseze întrebări sau să intre în dialog cu filiala, pe pagina de facebook a acesteia: https://www.facebook.com/USRCaras/

De asemenea USR Reşiţa doreşte să mulţumească tuturor cărăşenilor şi reşiţenilor care au semnat pentru ca USR să poată depune liste de candidaţi la alegerile generale din decembrie.

Foto: fb

Comentarii

comentarii