Universitatea de Vest Timisoara face inscrieri la Resita

Universitatea de Vest din Timişoara vine în întâmpinarea viitorilor studenţi. O echipă a instituţiei de învăţământ superior se află în Reşiţa până vineri pentru a facilita înscrierea absolvenţilor de a XII din municipiul de pe Bârzava care doresc să urmeze cursurile la UVT.

Înscrierile au început şi la Universitatea de Vest din Timişoara, iar pentru a fi mai aproape de absolvenţi de a XII-a, o echipă formată din profesori şi studenţi a venit la Reşiţa pentru ai îndruma pe viitorii studenţi către domeniile care le sunt pe plac sau care li se potrivesc cel mai bine. Universitatea de Vest din Timişoara oferă 83 de specializări la ciclul de licenţă şi 154 de programe de masterat la una dintre cele 11 facultăţi în 35 de domenii.

Încă din prima zi absolvenţii de a XII-a şi părinţii au venit la centrul de înscriere de la Colegiul Naţional Traian Lalescu pentru a cere informaţii legate de facultăţile la care ar vrea să studieze.

Centrul de înscriere UVT de la Colegiul Naţional Traian Lalescu din Reşiţa va fi deschis până vineri 13 iulie între 9.00 şi 14.00 şi pentru sesiunea de toamnă a înscrierilor între 6 şi 7 septembrie.

 

Comments

comments

Powered by Facebook Comments