UPDATE 2 – 58 de morti VIDEO BREAKING NEWS ATAC ARMAT în LAS VEGAS! 2 Morti si 70 de raniti

ora 23 – Update 2 – Numarul morților a ajuns la 58 și la peste 500 de răniți după atacul armat din Las Vegas. Atacatorul este un fost contabil de 64 de ani și s-a sinucis. statul islamic a revendicat acțiunea spunbând că a fost ceva organizat, că a fost un atentat. Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani, este autorul celui mai grav atac armat din istoria Statelor Unite, produs, luni, în urma căruia au murit 58 de persoane, iar peste 500 sunt rănite, scrie Daily Mail. Stephen Paddock a fost găsit mort în camera lui, la etajul 32 al hotelului, a declarat șeriful Joseph Lombardo, potrivit nytimes.com. Potrivit anchetatorilor, cel puțin 10 arme au fost găsite în camera de hotel, inclusiv mai multe puști.

Paddock, un bărbat de culoare albă, în vârstă de 64 de ani, este din Mesquite, Nevada. Patrick Benjamin Paddock, tatăl atacatorului de la Las Vegas, a fost, la un moment dat, pe lista celor mai căutaţi 10 infractori de către FBI, transmite The Independent. Patrick Benjamin Paddock a fost cunoscut că autor al jafurilor comise la mai multe  bănci în perioada anilor 1960 şi 1970. În vremurile sale de glorie era unul dintre cei mai notorii criminali. 

UPDATE: Peste 400 de raniti si 50 de morți după atacul armat din Las Vegas. Atacatorul se pare ca s-a sinucis inainte de a fi prins de politie.

 

Imagini șocante au apărut pe reţelele de socializare, cu sute de oameni fugind pe principala arteră din oraşul Las Vegas, în vestul SUA, pe fundalul zgomotelor produse de o armă automată.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=OVKiVU2do4M

https://youtu.be/OVKiVU2do4M

Presa internațională scrie că poliţia a intervenit în forţă în cursul nopţii de duminică spre luni, după ce s-au auzit mai multe focuri de armă la hotelul-cazinou Mandala Bay.

Conform publicaţiei Las Vegas Sun, s-a tras asupra mai multor persoane, printre care şi un poliţist, în timpul unui concert de muzică country care se desfăşura în aer liber în zonă.

Sursa: https://www.antena3.ro/externe/atac-armat-in-las-vegas-primele-imagini-de-la-fata-locului-atentie-video-cu-puternic-impact-435892.html

 

Comentarii

comentarii