UPDATE Barbatul aflat la volan, a murit Nu avea pemis auto VIDEO

Barbatul aflat la volan, a murit Nu avea pemis auto. Azi-noapte, în jurul orei 23.44, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Paul Iorgovici din Reșița s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 29 de ani, din Reșița, conducea un autoturism, din direcția Centru Civic spre Muncitoresc, pe strada Paul Iorgovici, la ieșirea de sub pasaj, într-o curbă ușoară la dreapta nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, pierzând controlul asupra direcției de mers și intrând în coliziune cu 3 stâlpi de iluminat stradal.

În urma accidentului, a rezultat decesul bărbatului aflat la volanul autoturismului și vătămarea corporală ușoară a celorlalți doi pasageri care au fost transportați la spital pentru asistență medicală.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că bărbatul de 29 de ani care a condus autoturismul, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule

În acest caz, s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, iar cercetările continuă.

De asemenea, pasagerii din autoturism, doi bărbați de 21 și 37 de ani, din Reșița, au fost sancționați cu amendă contravențională de 20.000 de lei fiecare, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare cu privire la deplasarea în afara locuinței.

Comentarii

comentarii