UPDATE Elevul bataus din Lugoj – O obraznicatura cu multe absente ce nu poate fi exmatriculat

Marcel Gargan, directorul Liceului Aurel Vlaicu Lugoj, unde s-a petrecut un grav incident, spune că elevul bătăuș nu poate fi exmatriculat.

„Elevul agresor nu a mai fost violet pănă acum. Am avut însă mereu probleme cu el. Este obraznic, deranjează orele și are multe absențe nemotivate. Tocmai de aceea anul școlar trecut a avut nota scăzută la purtare la 4. Din păcate, nu poate fi exmatriculat, potrivit legii fiind elev până în clasa a X-a. Noi am făcut o comisie și îl vom sancționa. Putem să îi scădem nota la purtare, să îl mustrăm, va merge la psihologul școlii, poate să îl mutăm disciplinar în altă clasă sau altă școală”, a declarat pentru http://www.banatulazi.ro/elevul-agresor-din-lugoj-obraznic-si-cu-multe-absente-politia-s-a-autosesizat/ Marcel Gargan, directorul Liceului Aurel Vlaicu Lugoj.

 

Poliţiştii lugojeni s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe în cazul elevului de 17 ani, care ar fi fost agresat în incinta unei unităţi de învăţământ din municipiul Lugoj.

 

Va reamintim ca într-un liceu din Lugoj a avut loc un incident ce ar trebui să dea de gândit dascălilor, părinţilor, elevilor și de ce nu, autorităților. Un elev a fost bătut cu o sălbăticie ieşită din comun de către doi colegi.

Bietul băiat – slab şi mai minion de statură, a fost pocnit cu pumnii şi picioarele până ce a rămas nemişcat la pământ. Mai grav este ca în momentul în care era căzut, colegul său l-a lovit cu picioarele în cap. Şi toate acestea fără ca ceilalţi colegi să intervină, să aplaneze conflictul. În final, în scenă a intrat un coleg în momentul în care cel căzut la pământ era lovit cu sălbăticie. Dar surpriza – un alt bătăuş intervine, îl îndepărtează pe împăciuitor şi se apucă el să lovească cu picioarele trupul copilului căzut la podea. De aceasta data, a intervenit un alt coleg, se pare ca mai mare, coleg care i-a potolit pe bătăuşi şi a încercat să calmeze spiritele.

Incidentul s-a petrecut în jurul prânzului şi a fost transmis de un alt coleg martor la bătaie şi în direct prin fb. In prezent, youtube si facebook au eliminat filmul tocmai datorita violentei iesite din comun.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments