UPDATE III – PONTA SI-A RECUNOSCUT INFRANGEREA- REZULTAT NUMARATOARE PARALELA ACL cs GAZE IN LOC DE VOTURI, REZULTATUL PRELIMINAR AL ALEGERILOR ARATA EGALITATE

UPDATE III PONTA SI-A RECUNOSCUT INFRANGEREA. PONTA: ,,POPORUL ARE ÎNTOTDEAUNA DREPTATE, L-AM FELICITAT PE DOMNUL IOHANNIS”. INFIRMA ZVONUL CA DEMISIONEAZA DIN FUNCTIA DE PREMIER.

UPDATE II: REZULTAT NUMARATOARE PARALELA PNL – PD (ACL) CARAS SEVERIN – SURSA : SORIN FRUNZAVERDE

LA NIVEL DE JUDET:

KLAUS IOHANNIS – 51%
VICTOR PONTA – 49%

LA NIVEL DE MUNICIPIU RESITA:

KLAUS IOHANNIS 55%
VICTOR PONTA 45%

ASTEPTAM REZULTATUL DIN PARTEA PSD

REVOLTATOR! ROMANII DIN DIASPORA SUNT ATACATI CU GAZE LACRIMOGENE SI CIOMAGIGTI DE POLITIE PENTRU A FI INDEPARTATI DIN FATA SECTIILOR DE VOTARE DIN TORINO SI PARIS. BIETII OAMENI, NU VROIAU ALTCEVA DECAT SA VOTEZE!
SITUATIA ERA CUNOSCUTA DE ACUM DOUA SAPTAMANI. SE CUNOSTEA FAPTUL CA IN ANUMITE TARI ESTE NEVOIE DE MAI MULTE SECTII DE VOTARE. SI MELESANU NU A FACUT NIMIC. GUVERNUL NU A FACUT NIMIC.

RUSINE MELESCANU – NU MAI POATE FI NUMIT DOMN.

IOHANNIS 50%

PONTA 50%

UPDATE

ALTE INSTITUTII DE SONDARE AU DAT REZULTATE FOARTE APROPIATE, UNELE IL DAU CASTIGATOR PE PONTA, ALTELE PE IOHANNIS, DAR DIFERENTA ESTE FOARTE MICA.

DAR, INCA SE MAI VOTEAZA, SA NU UITAM CA DACA ACEST SONDAJ A FOST FACUT PUBLIC LA ORA 21, ASTA INSEAMNA CA DATELE DE ANALIZA AU FOST STRANSE UNDEVA IN JURUL OREI 19 – MAXIM 19:30.

NU UITATI CA IN DOUA ORE, MULTE SE POT SCHIMBA.

AMINTITI-VA DE O ALTA PATANIE CAND UN ALT CANDIDAT, IN URMA REZULTATELOR PRELIMINARII, S-A GRABIT SA SE LAUDE. MAI EXACT, S-A CULCAT PRESEDINTE SI S-A TREZIT ………..STITI VOI CUM.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments