UPDATE O FEMEIE A MURIT VIDEO Accident cu 4 victime si circulația blocată în intersecție la Carașova

Ajunsă în stare foarte gravă la Spitalul Judetean, o bătrâna de 80 de ani aruncată din mașină în timpul accidentului, a fost dusă la Reanimare, dar din păcate, în jurul orei 17 ea a murit.

Un grav accident de circulație a avut loc azi în jurul prânzului, în intersecția cu Carașova a DN57 Reșița – Anina.
Patru persoane au ajuns la spital după ce un șofer de aproape 70 de ani, nu s-a încadrat corect pe banda de circulația cu sensul de mers spre Anina. Conform martorilor, se pare că bărbatul a vrut să depășească un utilaj de întreținere al ,,drumurilor naționale” ce toaleta vegetația de pe marginea drumului. În momentul depășirii, șoferul a intrat pe contrasens și a lovit autoturismul ce venea dinspre Anina, regulamentar. Cel mai grav este rănită o femeie de 80 de ani, care, fiindcă nu purta centura de siguranță, a fost aruncată în afara autoturismului. Ajunsă în stare foarte gravă la Spitalul Judetean, bătrâna a fost dusă la Reanimare, dar din păcate, în jurul orei 17 ea a murit.
Circulația a fost blocată mai bine de o oră.

[youtube id=”ejCbBw_Kadc”]

Iată ce spune și IJP Caraș Severin despăre acest accident:

Astăzi, 6 noiembrie, poliţiştii rutieri au intervenit la un accident produs între localităţile Caraşova şi Anina.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a constatat că în timp ce VD.V., în vârstă de 67 ani, conducea un autoturism, din direcţia Caraşova spre Anina, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei depăşiri şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sensul opus de către C.G., de 56 ani.
În urma accidentului, patru persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.
Şoferii implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În cauză se continuă cercetările.

Comentarii

comentarii