UPDATE – Primele rezultate neoficiale, îl dau câștigător pe Mirel Pascu – Candidatul din partea PSD VIDEO

Alegeri de primar in liniște la Bocșa – Primele rezultate neoficiale, il dau câștigător pe Mirel Pascu – Candidatul din partea PSD – Între Pascu și candidatul independent Eugen Cismăneanțu – fost primar două mandate până la alegerile din toamnă – este o diferență foarte mică de voturi, dar până acum, rezultatele parțiale ale delegaților din birourile secțiilor de votare, arată că Mirel Patriciu Pascu, candidatul PSD și fost primar cu mai multe mandate, a ieșit câștigător. Alegerile locale parțiale pentru funcția de primar al orașului Bocșa s-au desfășurat fără incidente deosebite în ceea ce privește asigurarea ordinii publice.

Pe parcursul acestei zile, polițiștii și jandarmii cărășeni au verificat și au gestionat cu celeritate toate sesizările privind evenimentele electorale.

De la ultima comunicare publică, au fost înregistrate și verificate următoarele sesizări:

La ora 17.46, Poliția orașului Bocșa a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că un autoturism transportă persoane la o secție de votare.

În urma verificărilor efectuate de polițiști,  autoturismul în cauză a fost găsit parcat pe o stradă din oraș, fiind identificată și proprietara autoturismului și stabilindu-se,  totodată, că aceasta nu s-a deplasat cu autoturismul în proximitatea secției de votare.

La ora 18.44, o altă persoană a sesizat poliția prin apel 112, despre faptul că membri ai unui partid politic „adună cărți de identitate de la cetățeni”.

Polițiștii au procedat imediat la verificarea celor sesizate, nefiind identificată nicio persoană căreia să i se fi propus să predea cartea de identitate.

Fiecare situație sesizată a fost verificată cu promptitudine de polițiști.

Având în vedere că sesizările nu au fost confirmate, nu au fost aplicate sancțiuni contravenționale și nu au fost constatate fapte penale.

Personalul MAI din județul Caraș-Severin rămâne în dispozitiv pentru a verifica, în continuare, toate sesizările primite și pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în zona secțiilor de votare, până la încheierea votării, dar și după acest moment, pentru asigurarea securității transportului materialelor rezultate în urma procesului de votare și a dosarelor întocmite de birourile electorale, către biroul electoral de circumscripție.

Comentarii

comentarii