UPDATE Tanarul motociclist accidentat aseara a fost transportat la Timisoara

UPDATE Tânărul motociclist accidentat aseară pe centura Buchin, este în stare gravă. El a fost transportat la Spitalul Clinic Universitar din Timişoara unde este pregătit pentru mai multe operații la ambele mâini. De asemenea, tânărul de doar 28 de ani din Rusca Teregova și care s-a casatorit si a avut nunta săptămâna trecută, aproape că și-a secționat limba în momentul accidentului și are mai multe tăieturi adânci în zona feței.

Accidentul s-a petrecut aseară în jurul orei 18 pe centura Buchin în momentul în care un autoturism cu numere de Hunedoara i-a tăiat fața motociclistului. Efectiv șoferul a vrut să întoarcă mașina în mijlocul drumului pentru a schimba sensul de mers.

Grav accident de circulaţie pe centura Buchia in apropiere de sensul giratoriu azi în jurul orei 19. Un şofer într-un autoturism cu numere de Hunedoara, se pare că i-a tăiat calea unui motociclist ce rula din spate în acelasi sens de mers. Impactul a fost nimicitor pentru motociclistul de 29 de ani din Caransebeş.

În urma impactului, motocicleta a fost grav avariată iar tânărul a fost aruncat la câțiva metri pe șosea. Din fericire, impactul i-a fost atenuat de echipamentul și casca de protecție. El a fost preluat de de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul de Urgență din Caransebeș. Este conștient, dar acuză dureri puternice de spate și are dificultăți în folosirea mâinilor. Martorii spun că șoferul autoturismului cu numere de Hunedoara, a recunoscut că ,,i-a tăiat” calea motociclistului și îşi asumă greșeala.

Polițiștii din Caransebeș s-au deplasat la fața locului pentru cercetările de rigoare și pentru reluarea circulației deosebit de aglomerată la acestă oră. Vom reveni cu amănunte. Acestea sunt informaţii primite pe surse care pot suferi modificări pe parcursul anchetei.

Comentarii

comentarii