UPDATE Vicele CJ C-S Ghiorghioni, implicat într-un accident

Pe surse, am primit o informație precum că aseara in jurul orei 22, vicepreședintele CJ Caraș Severin, Ionesie Ghiorghioni, a fost implicat într-un accident de circulație pe raza comunei Bucova, unde domnia sa are unul dintre domicilii.

Din primele informații, se pare că vicepreședintele care se afla cu încă o persoană în autoturismul de serviciu condus de șofer, autoturism marca Duster înmatriculat de CJ C-S. Mașina venea pe DN 58 din Bucova spre Oțelu Roșu, la un moment dat, șoferul a virat spre stânga spre casa lui Ghiorghioni – fără să se asigure corespunzător. În acel moment, autoturismul de teren a fost lovit din lateral de un alt autovehicul ce venea regulamentar dinspre Oțelu Roșu. În urma accidentului, vicepreședintele Ghiorghioni a fost lovit la spate și la cap, a fost transportat la spitalul din Oțelu Roșu după care, a fost dus la Spitalul de Urgență din Caransebeș unde ca rămas internat. Cu toate acestea, din fericire, Ionesie Ghiorghioni nu are lovituri atât de grave ca să-i pună viața în pericol.
Se pare că accidentul s-ar fi produs și din cauza ceței foarte dese în zonă, iar șoferul care nu a consumat băuturi alcoolice și cât și celălalt pasager din mașina, sunt în afara oricărui pericol.

Reptetăm, informațiile sunt pe surse, așteptăm un comunicat oficial al IJP C-S.

Iată și varianta oficială a IJP C-S

Accident pe DN 68

Fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident produs pe DN 68, la ieşirea din localitatea Băuţar.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a constatat că în timp ce S.D., în vârstă de 43 de ani, conducea un autoturism, din direcţia Haţeg spre Caransebeş, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar din sensul opus.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a şoferului R.M., de 37 de ani şi a pasagerilor I.G., de 62 de ani şi V.R., de 63 de ani. Pasagerii au fost transportaţi la Spitalul Oţelu Roşu pentru îngrijiri medicale.
Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Între timp, am mai primit înca o informaţie despre o altă variantă a accidentului, dar şi aceasta trebuie verificata.

Comentarii

comentarii