VIDEO UPDATE Accident cu gravidă în intersecţia de la Kaufland – din nou

UPDATE
IATĂ CE SPUNE ȘI POLIȚIA DESPRE ACEST ACCIDENT:

Accident la intersecţie

,,În seara zilei de 23 martie, poliţiştii de la Poliţia Municipiului Reşiţa au intervenit la un accident produs la intersecţia bulevardelor Muncii şi Republicii.
Din verificările efectuate s-a stabilit că în timp ce D.I., în vârstă de 30 de ani, conducea un autoturism, de pe bulevardul Muncii spre strada Făgăraşului, nu a acordat prioritate unui alt autovehicul şi a intrat în coliziune cu acesta. Autoturismul lovit a fost condus de către o femeie în vârstă de 36 de ani căreia i-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Reşiţa fiind rănită uşor.
Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”.

Un nou accident a avut loc aseară în intersecția Bulevardul Republicii cu Bulevardul Muncii, mai exact – ,,intersecția Kaufland” cum i se mai spune.

[youtube id=”W-pdaBesovw”]

În intersecția semaforizată și semnalizată corespunzător, au intrat două autoturisme: unul venea dinspre Bârzava iar celălalt, de pe Republicii. Din cauza neacordării priorității și a nesincronizării cu semafoarele, cele două autoturisme s-au ciocnit.

Impactul a fost destul de serios și a provocat daune celor două autoturisme. Fiindcă nu purta centură de siguranță, unul dintre pasageri dintr-un autoturism, a lovit cu capul parbrizul. O femeie gravidă a ajuns la spital, dar din fericire, nu are viața pusă în pericol.

Vom reveni cu amănunte și un comunicat al IJP Caraș Severin.

Comentarii

comentarii