UPDATE Vinovat de accident este un alt sofer. Ambulanta circula corect

UPDATE – Aseară, în jurul orei 21.00, pe D.N. 6, în afara localității Bucoșnița, a avut loc o coliziune între un autoturism și o ambulanță. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorilor auto, alte patru persoane din ambulanță fiind rănite ușor.

Aseară, în jurul orei 21.00, polițiștii din Caransebeș au fost sesizați prin apel la 112 despre un accident rutier ce a avut loc pe D.N. 6, în afara localității Bucoșnița.

La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene iar din primele cercetări efectuate au stabilit că un cetățean sârb în vârstă de 61 de ani a condus un autoturism pe D.N 6, dinspre Caransebes. La km 442+900 m, în afara localității Bucoșnița, într-o curbă ușoară la dreapta, bărbatul nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed și a pătruns parțial pe contrasens unde a intrat în coliziune cu partea stângă cu o ambulanță condusă regulamentar din sens opus de un bărbat de 42 de ani, din Cornereva, cu semnalele luminoase în funcțiune.

În urma accidentului a rezultat decesul ambilor conducători auto și rănirea ușoară a patru persoane din ambulanță, acestea fiind transportate la spitalul din Caransebeș pentru îngrijiri medicale.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs acest accident.

Comentarii

comentarii