Urmărit național, prins că nu purta mască

În seara zilei de vineri, ora 20.40, în urma unei sesizări telefonice, grupa de intervenție a Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin s-a deplasat în cartierul Govândari din municipiul Reșița, deoarece patru tineri consumau băuturi alcoolice și nu purtau mască de protecţie.

În urma efectuării procedurii privind legitimarea și stabilirea identității persoanelor, forțele de ordine l-au identificat pe numitul S.A., în vârstă de 31 de ani, domiciliat în municipiul Focșani, județul Vrancea, pe numele căruia a fost emis un mandat de arestare pentru comiterea infracțiunii de „Tâlhărie”, bărbatul fiind înregistrat în baza de date a persoanelor urmărite național.

Persoana în cauză s-a supus procedurii privind incatușarea și a fost predata organelor abilitate ale statului, în vederea luării măsurilor legale.

Toate cele patru persoane au fost sancționate contravențional în cuantum de 1200 lei, pentru consumul băuturilor alcoolice în locuri publice, precum și pentru lipsa purtării măștii de protecţie.

Comentarii

comentarii